News

Incap Oyj > News

Incap käynnistää yt-neuvottelut Helsingin tehtaallaan

Incap Oyj               Pörssitiedote          13.9.2011 klo 11.15

 

INCAP KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT HELSINGIN TEHTAALLAAN

 

Incap varautuu joidenkin asiakkaiden ennakoimaan kysynnän laskuun kutsumalla koolle Helsingin tehtaalla työskentelevää henkilöstöä koskevat yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut.

 

Neuvottelut koskevat tuotannollisista ja taloudellisista syistä tapahtuvia enintään 90 päivän lomautuksia, joilla toimintaa ja kustannuksia voitaisiin sopeuttaa kysynnän mahdolliseen alenemiseen. Tavoitteena on saada neuvottelut päätökseen mahdollisimman pian.

 

Helsingin tehtaalla työskentelee tällä hetkellä 62 henkilöä. Lomautuksia tehtaalla on ollut viimeksi vuoden 2010 lopussa. 

 

INCAP OYJ

 

Sami Mykkänen
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
henkilöstöjohtaja Kirsi Hellsten, puh. 050 387 7437
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296

 

 

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi

 

 

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 59,2 miljoonaa. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 760 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

 

Go back