News

Incap Oyj > News

Incap avaa toimiston Hongkongissa

INCAP OYJ              PÖRSSITIEDOTE                 29.6.2011 klo 11INCAP AVAA TOIMISTON HONGKONGISSA


Incap tehostaa ja parantaa materiaalihallintaa edelleen perustamalla osto- ja hankintayhtiön Hongkongiin. Paikallinen yhtiö Incap Hong Kong Limited aloittaa toimintansa elokuun alussa, jolloin konsernin hankintajohtaja Pekka Laitila muuttaa Hongkongiin.


Materiaalien osuus Incapin liikevaihdosta on merkittävä, mistä johtuen hankinnan tehokkuudella ja materiaalihinnoilla on suuri vaikutus yhtiön kannattavuuteen ja kilpailukykyyn. Incap ostaa jo tällä hetkellä muun muassa terästä, kaapelisarjoja, piirilevyjä ja komponentteja suoraan Aasian toimittajilta sekä välillisesti eri maahantuojien ja komponenttijakelijoiden kautta. Uuden yhtiön avulla Incap pystyy paremmin kilpailuttamaan perinteiset toimituskanavat erityisesti elektroniikkakomponenteissa.


Yhteistyötä Kiinan Suzhoussa ja Hongkongissa sijaitsevan hankintakumppanin kanssa jatketaan edelleen. Tällä hetkellä kumppanilla on Incapin hankintaa varten nimetty viisi työntekijää.


Hankintatoimen kehittämisen ohella Incap tehostaa materiaalitoimintojaan ostossa ja varastonhallinnassa. Vaihto-omaisuuden kierron nopeuttamisella pyritään vapauttamaan käyttöpääomaa ja parantamaan siten kannattavuutta. Myös henkilöresursseja lisätään ja Incap-konsernin uudeksi elektroniikan hankintapäälliköksi on nimetty yo-merkonomi Ossi Kinnunen 5.7. alkaen. Kinnusella on yli 25 vuoden kokemus elektroniikkakomponenttien ostamisesta sekä OEM- että sopimusvalmistajien palveluksessa. Hänen osaamistaan ja vankkaa kokemustaan hyödynnetään erityisesti Incapin tehtailla Intiassa ja Virossa.


INCAP OYJSami Mykkänen
toimitusjohtaja


Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296


JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fiINCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 59,2 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back