News

Incap Oyj > News

Incapin talousjohtaja vaihtuu

INCAP OYJ       PÖRSSITIEDOTE         21.6.2011 klo 8

 

 

INCAPIN TALOUSJOHTAJA VAIHTUU

 

Incap-konsernin talousjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.7.2011 alkaen on nimitetty yo-merkonomi, EMBA Kirsti Parvi (52). Kirsti Parvi on tullut yhtiön palvelukseen elokuussa 2007 Incapin intialaisen tytäryhtiön Incap CMS Pvt. Ltd.:n talousjohtajaksi. Konsernin talousjohtajana Kirsti Parven asemapaikka on edelleen Bangalore ja hän jatkaa myös Intian tytäryhtiön talousjohtajana. Ennen Incapia Kirsti Parvi on työskennellyt muun muassa Kemiran eri tytäryhtiöiden palveluksessa Moskovassa ja Jordaniassa.

 

Incap-konsernin toimitusjohtaja Sami Mykkänen: "Kirsti Parven nimitys tukee yhtiön kansainvälistymistä ja liittää Intian tytäryhtiön toiminnot kiinteämmin konserniin. Kirsti on vastannut ansiokkaasti Intian raportoinnista ja taloushallinnosta sekä rahoituksesta ja olen iloinen, että hän ottaa nyt vastuun koko konsernin taloustoimesta." 

 

Incapin nykyinen talousjohtaja Eeva Vaajoensuu siirtyy toisen työnantajan palvelukseen ja on Incapin palveluksessa vielä heinäkuun loppuun saakka. Toimitusjohtaja Sami Mykkänen: "Haluan kiittää Eevaa hänen työpanoksestaan varsinkin yhtiön rahoitusjärjestelyjen hoitamisesta haastavassa tilanteessa ja toivotan hänelle menestystä uusiin työtehtäviin." 

INCAP OYJ

 

 

Sami Mykkänen
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296

 

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi

 

 

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 59,2 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

 

 

Go back