News

Incap Oyj > News

Incap valmistaa elektroniikkaa Tulikiven kiukaisiin

Incap Oyj              Lehdistötiedote              27.5.2011 klo 10.15INCAP VALMISTAA ELEKTRONIIKKAA TULIKIVEN KIUKAISIIN


Maailman suurin varaavien tulisijojen valmistaja Tulikivi Oyj on valinnut Incap Oyj:n uuden sähkökiuassarjansa ohjauselektroniikan valmistajaksi. Tuotteiden sarjavalmistus on jo käynnistynyt Incapin Kuressaaren tehtaalla, josta ne toimitetaan Suomeen loppukokoonpanoon.


Tulikiven uusi kiuasmallisto perustuu korkealaatuisiin raaka-aineisiin ja uusiin innovaatioihin muotoilussa ja elektroniikassa. Kiukaissa käytetään valmiiksi ohjelmoitua ohjausjärjestelmää, jonka avulla säädetään lämmitysaikaa ja saunan lämpötilaa. Kiukaan elektroniikka mahdollistaa saunan lämpötilan säätämisen asteen tarkkuudella. Tarkalla lämpötilan säädöllä kiukaan energiankulutusta voidaan laskea jopa 30 prosenttia. Kiukaan elektroniikka mahdollistaa myös energiankulutuksen ja saunan käyttötuntien seurannan. Ohjauskeskuksen muistiin voidaan ohjelmoida myös henkilökohtaisten mieltymysten mukaan määriteltyjä toimintoja, esimerkiksi erilaisia lämpötilansäätöjä.


Incapin liiketoimintajohtaja Kimmo Akiander: "Tulikiven kanssa allekirjoitettu toimitussopimus on meille merkittävä avaus kotitalouksien energialaitteisiin. Tulikiven tuotteissa korostuu korkea laatu, ja olemme iloisia siitä, että Tulikivi on arvioinut Incapin laadukkaaksi kumppaniksi. Uuden asiakassuhteen rakentaminen on pitkäjänteistä työtä ja tavoitteemme on laajentaa yhteistyötä Tulikiven kanssa ohjauselektroniikan valmistuksesta laajempiin kokonaisuuksiin."


Tulikiven toimitusjohtaja Heikki Vauhkonen: "Uusi kiuasmallisto on tiiviin tuotekehitysprojektin tulos. Projektissamme olemme todenneet Incap Oyj:n sekä toimintatavoiltaan että tuotteiltaan laadukkaaksi yhtiöksi."  


Tulikivi-konsernin liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on noin puolet. Yhtiön palveluksessa on noin 500 ihmistä. Yhtiöllä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus erilaisten tulisijojen valmistamisesta. Sähkökiukaat lisättiin yhtiön tarjontaan alkuvuonna 2011.INCAP OYJ

Lisätietoja:
liiketoimintajohtaja Kimmo Akiander, puh. 040 839 7966 
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296


JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi


 

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 59,2 miljoonaa. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back