News

Incap Oyj > News

Incap ja ABB ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen

Incap Oyj

Lehdistötiedote    10.5.2010 klo 8.30


 

INCAP JA ABB OVAT ALLEKIRJOITTANEET YHTEISTYÖSOPIMUKSEN


Incap Oyj ja ABB Oy, Sähkökoneet ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen roottorikomponenttien valmistuksesta. Sopimus on jatkoa alunperin jo vuonna 2000 solmitulle toimitussopimukselle ja merkitsee pitkäjänteisen, tiiviin yhteistyön jatkumista.


Sopimuksen mukaan Incap toimittaa ABB:lle sähkömoottoreiden ja generaattoreiden roottorikomponentteja, joita käytetään eri sovelluksissa petrokemian teollisuudessa, meriteollisuudessa, metalli- ja kaivosteollisuudessa sekä sähkön ja uusiutuvan energian tuotannossa.


Incapin toimituslaajuus kattaa roottoreiden napojen valmistuksen, kääminnän sekä erilaisten roottorirakenteiden kokoonpanon.  Roottorikomponenttien tuotanto tapahtuu Incapin Vaasan tehtaalla, jossa työskentelee tällä hetkellä 73 henkilöä. Tehtaan henkilöstömäärä ei kasva sopimuksen vuoksi.


"ABB Oy, Sähkökoneet on Incapin energiatehokkuustoimialan suurimpia asiakkaita ja allekirjoitettu sopimus on Incapin kannalta merkittävä sen vuoksi, että se varmistaa jo ennestään tiiviin yhteistyön jatkumisen vakaalla pohjalla", kertoo Incapin liiketoimintajohtaja Jari Koppelo, joka vastaa yhtiön Euroopan energiatehokkuustoimialan asiakkuuksista.  "Uskomme, että yleinen energiatehokkuutta painottava trendi tulee kasvattamaan asiakkaidemme tuotteiden kysyntää lähitulevaisuudessa ja lisäämään siten myös Incapin valmistuspalvelujen tarvetta."Lisätietoja:

Sami Mykkänen, Incap-konsernin toimitusjohtaja, puh. 040 559 9047 

Jari Koppelo, liiketoimintajohtaja, puh. 040 347 2092

Hannele Pöllä, viestintä- ja henkilöstöjohtaja, puh. 040 504 8296INCAP LYHYESTI

Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 70 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 780 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.


Go back