News

Incap Oyj > News

INCAP ALKAA VALMISTAA KOIRAPAIKANTIMIA TRACKERILLE

Incap Oyj    Lehdistötiedote    11.3.2009 klo 10
 
Incap Oyj on käynnistänyt oulunsalolaisen Tracker Oy:n kanssa yhteistyön Tracker G400 -koirapaikantimien valmistamisesta. Paikantimien valmistus ja testaukset tapahtuvat Incapin tehtaalla Virossa, johon on hankittu uutta testauslaitteistoa ja osaamista tätä varten. Tracker G400 on Trackerin lippulaivatuote, metsästyskoirille tarkoitettu GPS-panta, jonka avulla koiran paikkaa, liikettä ja riistatyötä voi seurata kännykässä toimivalla karttasovelluksella.
Koirapaikantimia valmistetaan vuosittain useita tuhansia ja sopimus merkitsee Incapille merkittävää päänavausta paikannusteknologiaan, joka nähdään voimakkaana kasvualueena tulevaisuudessa.
 
Sopimusta neuvoteltaessa asiakas piti Incapin vahvuuksina uusien tuotteiden protovalmistukseen ja ylösajoon liittyvää osaamista sekä paikallista toimintaa lähellä asiakasta. Liiketoiminnan tulevaa kehitystä ajatellen asiakkaan ratkaisuun vaikutti myös Incapin toiminta Intiassa.
 
Mahdollisuudet yhteistyön laajentamiseen tulevaisuudessa ovat hyvät, sillä asiakkaan tavoitteena on keskittää omat resurssinsa tuotekehitykseen ja markkinointiin ja hankkia sopimusvalmistuskumppanilta kaikki tuotteet valmiina - testattuina ja pakattuina loppuasiakasta varten.   
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
myyntipäällikkö Asko Mononen, puh. 0400 890 062
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.incap.fi
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2008 oli noin 94 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
TRACKER LYHYESTI
Paikannukseen ja telemetrialaitteisiin erikoistunut Tracker Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi GPS- ja radiopaikantimia eläinten, erityisesti metsästyskoirien paikantamiseen. Vuonna 1977 perustetun Trackerin pääkonttori on Suomessa. Lisäksi Trackerilla on tytäryritys USA:ssa. Trackerin tuotteita myydään partnereiden ja jälleenmyyjien voimin kaikkialla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Aasiassa. Lisätietoja: www.tracker.fi.
 
Go back