News

Incap Oyj > News

NIMITYKSIÄ INCAP-KONSERNIN JOHTORYHMÄSSÄ

 
Incap Oyj  Pörssitiedote  2.1.2009 klo 14.30
 
Incap etenee toimintamallinsa uudistamisessa ja on nimittänyt johtajat asiakastoimialojen mukaan muodostettuihin liiketoimintayksiköihin.
 
Energy Efficiency Europe -liiketoimintayksikön johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty sähkövoimatekniikan insinööri Jari Koppelo (33). Hän on työskennellyt aikaisemmin monipuolisissa teknisen myynnin ja markkinoinnin tehtävissä sekä ulkomailla että Suomessa. Toimittuaan runsaat seitsemän vuotta ABB Oy:n palveluksessa hänelle on karttunut vankka kokemus energia- ja sähkövoimatekniikan tuotteista ja toimialasta. 
 
Well-being solutions -liiketoimintayksikön johtajaksi ja Incap-konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty diplomi-insinööri Kimmo Akiander (39). Hän on toiminut koko työuransa asiakasyhteistyössä sekä myyjänä ja myynnin johtajana että asiakaskohtaisten ratkaisujen kehittäjänä. Hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Cencorp Oyj:n ja Efore Oyj:n palveluksessa sekä Ascom Energy Systemsillä Suomessa ja Saksassa.
 
Emerging business -liiketoimintayksikköön kuuluu kehittyviä asiakkuuksia ja yksikön toiminnasta vastaa toistaiseksi Incap-konsernin toimitusjohtaja Sami Mykkänen.
 
Uuden toimintamallin tavoitteena on tuottaa Incapin asiakkaille uutta kilpailukykyä. Liiketoimintayksiköt tuntevat asiakkaiden liiketoiminnan ja tarpeet syvällisesti, minkä ansiosta ne pystyvät varmistamaan asiakkaiden nopean ja tehokkaan palvelun. Liiketoimintayksiköt vastaavat liikevaihdon ja asiakaskannattavuuden kehittymisestä, ratkaisujen ja palvelujen tuottamisesta sekä elinkaaripalvelujen kehittämisestä omalle asiakaskunnalleen.
 
"Olen erittäin tyytyväinen siihen, että olemme uusien henkilöiden myötä saaneet yhtiöön vankkaa kokemusta ja osaamista, joka hyödyttää valittujen toimialojen asiakkaita. Avainhenkilöiden nimitysten jälkeen jatkamme toimintamallin hiomista. Etenemme vahvasti strategian toimeenpanossa ja lähdemme luottavaisesti tulevaan vuoteen ", sanoo Incapin toimitusjohtaja Sami Mykkänen.
 
Johtoryhmä
 
Incapin johtoryhmään kuuluvat toimitusjohtaja Sami Mykkäsen lisäksi liiketoimintajohtajat  Jarmo Kolehmainen (Energy efficiency Aasia), Jari Koppelo (Energy efficiency Eurooppa) ja Kimmo Akiander (Well-being solutions) sekä tuotantojohtaja Mikko Hirvinen, talousjohtaja Eeva Vaajoensuu ja viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä.
 
INCAP OYJ
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
talousjohtaja Eeva Vaajoensuu, puh. 040 763 6570
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.incap.fi

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
 
Go back