Incap Oyj > News

TILAUSMÄÄRIEN KASVETTUA INCAPIN VUOKATIN TEHTAAN HENKILÖSTÖÄ KOSKEVAT YT-NEUVOTTELUT OVAT KESKEYTYNEET

INCAP OYJ           Pörssitiedote          3.4.2008 klo 11.30
 
 
Incapin Vuokatin tehtaan henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut ovat keskeytyneet tänään. Tehtaan tilauskanta on kasvanut voimakkaasti ja toimituksia on riittänyt niin paljon, että neuvottelut on päätetty keskeyttää.
 
Näissä 28.2.2008 käynnistetyissä neuvotteluissa keskusteltiin henkilöstön mahdollisesta määräaikaisesta lomauttamisesta enintään 90 päiväksi.
 
 
INCAP OYJ
 
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
 
 
JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä, kansainvälisesti toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huoltopalveluihin. Elektroniikan lisäksi Incap valmistaa myös mekaanisia tuotteita ja osia. Yhtiö on erikoistunut teknisesti vaativiin tuotteisiin ja kokonaisuuksiin, joita valmistetaan pieninä ja keskisuurina sarjoina. Incapin asiakkaat ovat tietoliikenteen, energiateollisuuden, turvallisuus- ja teollisuuselektroniikan sekä lääketieteen ja hyvinvointiteknologian johtavia laitetoimittajia. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 810 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back