News

Incap Oyj > News

Incapin Vuokatin tehtaan yt-neuvottelut päättyneet

Incap Oyj   Pörssitiedote   17.3.2010 klo 15Incapin Vuokatin tehtaan yt-neuvottelut päättyneet


Incapin Vuokatin tehtaalla 4.2.2010 käynnistetyt yhteistoimintaneuvottelut päättyivät tänään. Koska neuvottelujen kuluessa ei löytynyt ratkaisuja tehtaan toiminnan jatkamiseen, yhtiö on päättänyt siirtää tehtaan tuotannon Viroon. Tästä johtuen tehtaan toiminta lopetetaan vaiheittain vuoden 2010 aikana ja yhteensä 124 henkilön työsuhteet päätetään.


Irtisanomiset tapahtuvat useassa vaiheessa tuotannon siirron etenemisen mukaan. Arvion mukaan suurin osa tuotesiirroista on toteutettu kesän aikana. Suurimmalla osalla henkilöstöstä irtisanomisajat ovat neljä tai kuusi kuukautta.


Incap hakee yhteistyössä paikallisen TE-toimiston ja kunnan kanssa keinoja henkilöstön työllistymiseen. Yhtiön muutosturvasuunnitelma sisältää työterveyshuollon tukipalvelut sekä muun muassa mahdollisuuden käyttää tiettyjä henkilöstöetuja vuoden loppuun saakka. Uuteen työhön tai koulutukseen siirtymistä tuetaan joustamalla työvelvoitteesta.


Incap omistaa tehtaan noin 9 000 m²:n tilat yhdessä Sotkamon kunnan kanssa. Tiloihin haetaan parhaillaan vuokralaisia ja ne on mahdollista muokata sopiviksi myös useamman pienen yrityksen käyttöön.


Keskittämällä Euroopan elektroniikkatuotantonsa yhteen paikkaan Incap arvioi saavansa vuonna 2011 noin kolmen miljoonan euron kustannussäästöt.INCAP OYJ


Sami Mykkänen

toimitusjohtajaLisätietoja:

toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047

talousjohtaja Eeva Vaajoensuu, puh. 040 763 6570

viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296


JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

Yhtiön kotisivut www.incap.fi


INCAP LYHYESTI

Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 70 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 780 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.Go back