News

Incap Oyj > News

Uusien asiakkuuksien hankinta etenee - Incap on käynnistänyt yhteistyön kuuden uuden asiakkaan kanssa Intiassa

 
Incap Oyj      Lehdistötiedote     22.10.2008
 
Incap Oyj:n tytäryhtiö Contract Manufacturing Services Private Limited on allekirjoittanut yhteistyösopimukset kuuden uuden asiakkaan kanssa Intiassa. Prototyyppien ja esisarjojen valmistus tapahtui alkuvuonna ja varsinaiset volyymitoimitukset näille asiakkaille käynnistyivät kesällä. Yhteistyösopimusten arvo on vuositasolla noin 5-7 miljoonaa euroa. Valmistus tapahtuu Incapin tehtaalla Tumkurissa Bangaloren lähellä.
 
Useimmat uusista asiakkaista toimivat energialiiketoiminnassa, jonka Incap on valinnut yhdeksi strategisista kasvualoistaan. Uusista asiakkaista kolme on antanut luvan mainita nimensä, muiden osalta salassapitosopimus estää asiakkaan nimeämisen.
 
TATA-yritysryhmään kuuluva Taco Sasken Automotives Electronics (P) Ltd. suunnittelee ajoneuvojen elektroniikkaa. Incap valmistaa Taco Saskenille ajoneuvojen paikannus- ja informaatiojärjestelmiä.  
 
Emerson Network Power on yhdysvaltalaisen Emerson-konsernin kokonaan omistama tytäryhtiö. Incapin yhteistyö Emersonin kanssa käsittää noin 60 erilaisen piirilevymallin toimittamisen teollisuuskäyttöön tarkoitettuja UPS-laitteita varten. Incap neuvottelee Emersonin kanssa yhteistyön laajentamisesta tuotekokonaisuuksiin siten, että Incap valmistaisi tietyt UPS-laitteet kokonaan.
 
Incap valmistaa Mango Global -yhtiölle GSM- ja CDMA-pohjaisia kassapäätteitä kokonaistoimituksina.
 
"Nyt solmitut kuusi yhteistyösopimusta ovat ensimmäiset uudet asiakkuutemme Intiassa sen jälkeen kun TVS Electronicsin sopimusvalmistusyksikkö siirtyi Incapille viime vuoden kesäkuussa. Sopimukset laajentavat asiakaspohjaamme ja osoittavat, että toimintatapamme ja tarjontamme Intiassa ovat olleet oikeanlaisia. Liiketoimintamme Intiassa kasvaa strategiamme mukaisesti. Olemme lisäksi iloisia siitä, että palvelumme Intiassa laajentuvat myös autoteollisuuteen, joka on meille uusi asiakastoimiala", sanoo Incap-konsernin toimitusjohtaja Sami Mykkänen.
 
Incap arvioi Intian-toimintansa kasvavan voimakkaasti. Uuden tehtaan rakennustyöt Tumkurissa ovat käynnissä ja se valmistuu vuoden 2009 alussa. Vanhat tehdastilat korvaava uusi rakennus on suunniteltu Incapin tuotannon tarpeiden mukaiseksi ja sitä on myös mahdollista laajentaa myöhemmin. Incap kasvattaa tuotantokapasiteettia myynnin kasvun mukaisesti ja ensi vuoden alussa tehtaalla otetaan käyttöön modernia ladontatekniikkaa. 
 
Incap on vahvistanut Intiassa toimivaa hankinta- ja ostotiimiä tämän vuoden aikana. Lisäksi yhtiö on käynnistänyt sekä Euroopan että Intian tehtaita palvelevan hankintayhteistyön Aasiassa toimivan yhteistyökumppanin kanssa. Myös suunnittelupalveluja on kehitetty voimakkaasti ja Incapilla on Intiassa jo 12 ammattilaisen suunnitteluyksikkö. Se tarjoaa mekaniikan, elektroniikan ja piirilevyjen suunnittelua myös Intian ulkopuolella toimiville asiakkaille.
 
 
Lisätietoja:
Sami Mykkänen, toimitusjohtaja, puh. +358 50 556 7199 
Jarmo Kolehmainen, Incap Contract Manufacturing Services Private Limitedin toimitusjohtaja, puh. +91 990 204 2810 tai +358 40 529 7888
Murthy Munipalli, Incap Contract Manufacturing Services Private Limitedin myynti- ja markkinointijohtaja, puh. +91 98802 31431 
Hannele Pöllä, viestintä- ja henkilöstöjohtaja, puh. +358 40 504 8296

 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet Suomessa ja Intiassa
www.incap.fi
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiansäästö- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back