News

Incap Oyj > News

INCAP KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT

INCAP OYJ            PÖRSSITIEDOTE       11.2.2008 klo 11
 
 
Parantaakseen liiketoimintansa kannattavuutta Incap tutkii mahdollisuuksia toiminnan tehostamiseen. Tätä varten yhtiö on käynnistänyt yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut Suomen yksiköiden materiaali- ja ostotoiminnoissa sekä konsernin tukitoiminnoissa.
 
Neuvottelujen tuloksena mahdollisesti päätettävät irtisanomiset, lomautukset ja tehtävien uudelleenjärjestelyt koskevat arviolta noin 15 - 20 toimihenkilöä.  
 
INCAP OYJ
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja
 
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli noin 83,2 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 810 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back