News

Incap Oyj > News

Incap Oyj: Elina Liippola Incap-konsernini talousjohtajaksi

Incap Oyj            Pörssitiedote             18.11.2016 klo 14 (EET)                                        

ELINA LIIPPOLA INCAP-KONSERNIN TALOUSJOHTAJAKSI

KTM Elina Liippola (s. 1960) on nimitetty Incap-konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2017 alkaen.

Elina Liippolalla on vankka kokemus taloushallinnon johtamisesta teknologiatoimialan pörssiyhtiöissä. Hän on työskennellyt viimeksi vuodesta 2007 lähtien Componenta Oyj:n palveluksessa muun muassa johdon raportoinnin johtajana, Turkin tytäryhtiön talousjohtajana sekä valimodivisioonan ja Suomen toimintojen Business Controllerina. Tätä ennen vuosina 1998-2007 hän toimi Elcoteq SE:ssä eri tehtävissä muun muassa talouspäällikkönä ja globaalien toimintojen Operations Controllerina.

Toimintansa laajentuessa Incap luopuu ulkoistetuista talousjohdon palveluista ja Akeba Oy:n Kaisa Kokkosen kanssa tehty yhteistyösopimus päättyy tältä osin siirtymäajan jälkeen. Incapin talousosastona toimii jatkossakin Tilistar Oy.

INCAP OYJ

 

Lisätietoja:
Ville Vuori, konsernin toimitusjohtaja, puh. 0400 369 438

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incapcorp.com

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia korkean teknologian laitetoimittajia, joille Incap tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa ja Kiinassa. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 470 henkilöä. Incapin osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1997 lähtien. Lisätietoja: www.incapcorp.com

Go back