News

Incap Oyj > News

Oletko sinä Incap Oyj:n uusi toimitusjohtaja?

OLETKO SINÄ INCAP OYJ:N UUSI TOIMITUSJOHTAJA?

Lehdistötiedote    Incap Oyj    21.3.2014

Rekrytoimme nyt erittäin myyntiorientoitunutta, tehokasta ja dynaamista konsernin toimitusjohtajaa. Konsernin toimitusjohtaja on vastuussa strategian ja operatiivisten tavoitteiden tehokkaasta toteutumisesta koko konsernin tasolla. Toimitusjohtaja tukee työskentelyllään hallitusta sekä johtaa ja insprioi koko organisaatiota.

Toimitusjohtajan odotetaan kehittävän ja toteuttavan tehokkaita ratkaisuja haastavassa ympäristössä.

Onnistumisen edellytykset tehtävässä pitävät sisällään:

  • Osaamista ja kokemusta organisaation johtamisesta sekä esimiestyöskentelystä
  • Kokemusta strategian kehittämisestä
  • Todistettuja tuloksia b-to-b -myynnistä ja markkinoinnista
  • Kyvykkyyden vaikuttaa ja saada aikaan muutoksia
  • Aktiivisen, dynaamisen, yrittäjähenkisen ja innostavan asenteen
  • Erinomaiset kommunikointi- ja ongelmanratkaisukyvyt
  • Sujuvan englannin ja suomen kielitaidon

Incap-konsernin toimitusjohtajan tehtävä antaa aidolle bisnesmiehelle tai -naiselle mahdollisuuden haastaa itsensä ja nähdä oman tekemisensä tulokset. Me olemme käyneet läpi voimakkaan muutosprosessin ja haluamme nyt toivottaa uuden toimitusjohtajan kehittyvään ja kansainväliseen yritykseen tekemään muutoksen!  

Toímitusjohtaja työskentelee Suomesta käsin, joko pääkaupunkiseudulla tai Vaasassa. Tehtävä vaatii säännöllistä matkustamista niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Lassi Noponen 27.3. ja 28.3. klo 9-11 puhelimitse 040 501 5127. Muina aikoina voit olla yhteydessä konsernin henkilöstöpäällikkö Susanna Pyykköön, puhelin 040 143 3957 tai susanna.pyykko@incap.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteeseen susanna.pyykko@incap.fi viimeistään 4.4.2014.

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja materiaalihankinnasta varsinaiseen valmistukseen ja edelleen huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia korkean teknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa ja Kiinassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli noin 36,8 miljoonaa. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 470 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back