News

Incap Oyj > News

Incap sopeuttaa henkilöstöään Virossa kysynnän mukaiseksi

Incap Oyj                           Pörssitiedote                    7.11.2013 klo 14.30.00 (EET)                                                                               

INCAP SOPEUTTAA HENKILÖSTÖÄÄN VIROSSA KYSYNNÄN MUKAISEKSI

Osana "Turnaround"-ohjelmaansa Incap Oyj vähentää Viron toimintojensa henkilöstöä. Tähän liittyvät Viron lainsäädännön mukaiset neuvottelut henkilöstön kanssa päättyivät tänään. Kuressaaren tehtaalla ja Tallinnan toimistossa irtisanotaan yhteensä 75 henkilön työsuhde. Useimmat näistä työsuhteista päättyvät joulukuussa 2013.

Yhtiön "Turnaround"-ohjelman kantavana strategiana on keskittyä ydinliiketoimintaan.  Asiakassuhteita vahvistetaan kiinnittämällä erityistä huomiota toimitusvarmuuden parantamiseen ja tehokkuuden lisäämiseen sekä tuotannossa että tukitoiminnoissa. Tuotantokapasiteettia ja organisaatiota sopeutetaan kysyntään ja toimenpiteitä tuottavuuden parantamiseksi tehdään kaikilla tehtailla.

INCAP OYJ

Fredrik Berghel
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Susanna Pyykkö, HR-päällikkö, puh. 040 143 3957
Fredrik Berghel, toimitusjohtaja, puh. +46 73 202 2210
Hannele Pöllä, viestintäjohtaja, puh. 040 504 8296

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa ja Kiinassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 64,1 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 570 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back