News

Incap Oyj > News

Incap Oyj: Incapin toimitusjohtaja vaihtuu

Incap Oyj        Pörssitiedote                20.9.2013 klo 11.20

INCAPIN TOIMITUSJOHTAJA VAIHTUU

Incap-konsernin toimitusjohtaja Sami Mykkänen jättää toimitusjohtajan tehtävät. Uudeksi toimitusjohtajaksi 20.9.2013 alkaen toistaiseksi on nimitetty diplomi-insinööri Fredrik Berghel (s. 1967). Berghel on toinen Inission AB:n omistajista ja hänet nimitettiin Incap Oyj:n hallituksen jäseneksi 21.8.2013. Berghelillä on pitkä työkokemus eri teknologiayhtiöissä ja hän toimii tällä hetkellä Inission AB:n pääjohtajana.

Mykkänen jatkaa yhtiön palveluksessa toistaiseksi muissa tehtävissä. Hän tuli Incapin palvelukseen valmistuspalvelujen johtajaksi vuonna 2007 ja toimitusjohtajaksi hänet nimitettiin kesäkuussa 2008.

Incap-konsernissa on toteutettu viime vuosina merkittävä strateginen muutos. Yhtiö on muuntautunut piirilevyjen valmistukseen keskittyvästä Suomi-keskeisestä alihankkijasta tuotekokonaisuuksien toimittajaksi, joka toimii kansainvälisten laitevalmistajien kumppanina Euroopassa ja Aasiassa.

Incap Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Lassi Noponen: "Kiitän Samia hänen merkittävästä panoksestaan yhtiön strategisen muutoksen läpiviennissä. Tehtävä on ollut haastava ja vaatinut sinnikkyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Nyt kun rakennemuutos on saatu päätökseen, Incap on siirtynyt uuteen kehitysvaiheeseen, jossa painopisteemme on perusliiketoiminta ja sen kääntäminen kannattavaksi."

INCAP OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Lassi Noponen, puh. 040 501 5127

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja
ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa ja Kiinassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 64,1 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 600 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä vuodesta 1997. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back