News

Incap Oyj > News

Incapin suunnatussa osakeannissa ja vaihtovelkakirjalainan konversiossa merkityt uudet osakkeet on viety kaupparekisteriin

Incap Oyj
Pörssitiedote 29.7.2013 klo 10.30

INCAPIN SUUNNATUSSA OSAKEANNISSA JA VAIHTOVELKAKIRJALAINAN KONVERSIOSSA MERKITYT UUDET OSAKKEET ON VIETY KAUPPAREKISTERIIN

Incap Oyj:n suunnatussa osakeannissa ja vuoden 2012 vaihtovelkakirjalainan konversiossa merkityt uudet osakkeet on viety kaupparekisteriin tänään 29.7.2013. Uudet osakkeet tuottavat osinko- ja muut osakkeenomistajien oikeudet kaupparekisteriin merkitsemisestä lähtien.

Uusien osakkeiden rekisteröinnin jälkeen Incap Oyj:llä on yhteensä 109.114.035 osaketta ja ääntä. Uudet osakkeet tulevat kaupankäynnin kohteeksi NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä arviolta elokuun loppuun mennessä samanarvoisina yhtiön muiden osakkeiden kanssa. Yhtiö laatii tätä varten listalleottoesitteen, jonka taloudelliset tiedot perustuvat toisen vuosineljänneksen tulokseen.

INCAP OYJ

Lisätietoja:
Hannele Pöllä, viestintäjohtaja, puh. 040 504 8296

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.incap.fi

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa ja Kiinassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 64,1 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 600 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä vuodesta 1997. Lisätietoja: www.incap.fi.

 

Go back