News

Incap Oyj > News

Kutsu Incapin tammi-kesäkuun 2013 osavuosikatsauksen tiedotustilaisuuteen

Incap Oyj
Pörssitiedote 25.7.2013 klo 10

KUTSU INCAPIN TAMMI-KESÄKUUN 2013 OSAVUOSIKATSAUKSEN TIEDOTUSTILAISUUTEEN

Incap-konsernin osavuosikatsaus tammi-kesäkuulta 2013 julkaistaan keskiviikkona 31.7.2013. Tiedotustilaisuus analyytikoille, sijoittajille ja lehdistölle pidetään samana päivänä klo 10 World Trade Center Helsingin kokoustiloissa osoitteessa Aleksanterinkatu 17, 2. kerros, 00100 Helsinki. Tuloksen esittelevät Incap-konsernin toimitusjohtaja Sami Mykkänen ja talousjohtaja Kirsti Parvi.

Incapin taloudelliset raportit julkaistaan suomeksi ja englanniksi. Esitysaineisto on nähtävissä tilaisuuden jälkeen yhtiön kotisivuilla.

INCAP OYJ

Lisätietoja:
Hannele Pöllä, viestintäjohtaja, puh. 040 504 8296

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.incap.fi

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa ja Kiinassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 64,1 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 600 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä vuodessa 1997. Lisätietoja: www.incap.fi.

 

Go back