News

Incap Oyj > News

Kirsi Hellsten Incapin henkilöstöjohtajaksi

INCAP OYJ         LEHDISTÖTIEDOTE         21.6.2011 klo 13KIRSI HELLSTEN INCAPIN HENKILÖSTÖJOHTAJAKSI


Incap-konsernin henkilöstöjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 8.8.2011 alkaen on nimitetty OTK Kirsi Hellsten (36). Hellsten tulee Incapille Cargotecilta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2006 lähtien henkilöstöhallinnon eri tehtävissä ja viimeksi vuodesta 2010 alkaen Cargotec Oyj:n Industrial & Terminal -liiketoiminta-alueen henkilöstöjohtajana.


Incapissa Kirsi Hellsten vastaa koko konsernin HR-toiminnoista ja raportoi konsernin toimitusjohtajalle. Sami Mykkänen, Incap-konsernin toimitusjohtaja: "Incapin toiminnan painopiste on siirtynyt Suomen ulkopuolelle ja kansainvälistyminen on tuonut uusia haasteita myös henkilöstöhallinnolle ja osaamisen kehittämiselle. Henkilöstön osaaminen ja ammattitaito ovat yksi tärkeimmistä vahvuuksistamme ja luonnollisesti haluamme säilyttää ja kehittää tätä kilpailutekijää edelleen."


"Osaamisen tavoitteellinen kehittäminen, osaamisen johtaminen ja yhtenäisen henkilöstöpolitiikan toteuttaminen ovat henkilöstöjohtajan työn painopistealueita. Haluamme osaavan henkilöstön viihtyvän meillä ja työskentelevän motivoituneesti strategian toteuttamiseksi. Olen vakuuttunut siitä, että Kirsi Hellstenin kansainvälinen ja monipuolinen kokemus antaa erinomaiset lähtökohdat näiden tavoitteiden toteuttamiseen."INCAP OYJSami Mykkänen
toimitusjohtaja


Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296


JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fiINCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 59,2 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back