News

Incap Oyj > News

Incap ja Aidon yhteistyöhön

Incap Oyj                Lehdistötiedote                30.5.2011 klo  9

 

 

INCAP JA AIDON YHTEISTYÖHÖN

 

Incap Oyj on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen Aidon Oy:n kanssa. Aidon on älykkääseen mittaukseen ja älykkään sähköverkon sovelluksiin erikoistunut eurooppalainen teknologiayhtiö. Yhteistyösopimuksen mukaisesti Incap toimittaa elektroniikkamoduuleja Aidonin uuden sukupolven energiapalvelulaitteisiin.

 

Incap valmistaa elektroniikkamoduulit Kuressaaren tehtaallaan Virossa, josta varsinaiset volyymitoimitukset alkavat kesäkuussa 2011. Tuotannon valmistelu ja pilottisarjojen toimitukset on tehty jo aikaisemmin keväällä, joten volyymivalmistus voi alkaa nopealla aikataululla.

 

Incapin liiketoimintajohtaja Jari Koppelo: "Tämä on erinomainen mahdollisuus Incapille ja olemme ylpeitä Aidonin päätöksestä valita juuri Incap valmistuskumppaniksi. Aidonin liiketoiminta edistyksellisessä ja modernissa mittausteknologiassa on voimakkaassa kasvussa ja odotamme tämän heijastuvan myönteisesti myös omaan toimintaamme. Lisäksi Aidonin tuotteet sopivat täydellisesti energiatehokkuutta painottavaan strategiaamme ja soveltuvat hyvin myös valmistusohjelmaan."

 

"Seuraavan sukupolven energiapalvelulaitteet ovat väylä älyverkkoihin niin energiayhtiöille ja palveluntarjoajille kuin heidän asiakkailleenkin. Pian kaikki energiankäyttäjät saavat uuden laitteen eikä mittava asennusprosessi salli viiveitä. Incap on kokenut, korkeaa laatua tarjoava elektroniikkavalmistaja, joka pystyy takaamaan luotettavat tuotteet ja toimitukset", kertoo Timo Chrons, Aidonin toimitusjohtaja.

 

Aidon Oy tarjoaa avoimeen arkkitehtuuriin perustuvia uuden sukupolven sähköenergiamittareita, tiedonsiirto- ja järjestelmäratkaisuja sekä palveluja. Yhtiön asiakkaat ovat merkittäviä energiayhtiöitä sekä palveluyrityksiä. Aidonilla on toimistot Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

 

INCAP OYJ
Lisätietoja:
liiketoimintajohtaja Jari Koppelo, puh. 040 347 2092
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296

 

JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi

 

 

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 59,2 miljoonaa. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

 

Go back