News

Incap Oyj > News

Incap ja Kemppi allekirjoittivat yhteistyösopimuksen

* { font-family: Arial, Verdana, Helvetica; font-size: 13px;} td { padding: 3px; } }

Incap Oyj                Lehdistötiedote               24.2.2011 klo 13.00       INCAP JA KEMPPI ALLEKIRJOITTIVAT YHTEISTYÖSOPIMUKSEN


Incap ja Kemppi Oy ovat solmineet elektroniikan valmistuspalveluja koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimus allekirjoitettiin 18.2. ja ensimmäiset volyymitoimitukset alkavat maaliskuussa 2011.


Incap toimittaa Kempin MIG-hitsauslaitteeseen elektroniikan kokoonpanoja. Valmistus tapahtuu Incapin tehtaalla lähellä Bangalorea, josta tuotteet toimitetaan Kempin tehtaalle Chennaissa.


Incapin Energy Efficiency -liiketoimintayksikön johtaja Jari Koppelo on tyytyväinen sopimukseen: "Kemppi Oy:n laadukkaat hitsauslaitteet tunnetaan kaikkialla maailmassa ja olemme erittäin ylpeitä saadessamme olla osana heidän toimitusprosessiaan. Kempin kasvunäkymät ovat hyvät ja kumppanuus laajenevassa liiketoiminnassa Intian markkinoilla sopii meille erinomaisesti."


Yhteistyö Kempin kanssa tukee Incapin strategiaa, jonka mukaan yhtiö pyrkii tarjoamaan paikallista palvelua lähellä asiakkaiden omia kasvavia markkinoita. Kemppi avasi oman tehtaan Chennaissa tammikuussa 2011 ja suunnittelee tuotantokapasiteetin voimakasta laajennusta lähivuosina.


Incap aloitti toiminnan Intiassa vuonna 2007, jolloin se osti sopimusvalmistuksen liiketoiminnan Tumkurissa, lähellä Bangalorea. Tehdas on nykyään Incapin suurin yksikkö ja siellä työskentelee yli 350 henkilöä. Incap on myös keskittänyt suunnittelutoimintonsa Bangaloreen, ja tavoitteena on laajentaa suunnittelupalveluja edelleen.


Kemppi Oy on tunnettu laadukkaiden ja tuottavien hitsausratkaisujen tarjoaja. Kempin hitsauslaitteet ja alan uusinta tekniikkaa edustavat ratkaisut ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja. Yrityksellä on tytäryhtiöitä 13 maassa, myyntikonttoreita ja jälleenmyyjiä yli 70 maassa. Liikevaihto vuonna 2009 oli noin 80 miljoonaa euroa.
INCAP OYJ
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
liiketoimintajohtaja Jari Koppelo, puh. 040 347 2092
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296


JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi


 

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 59 miljoonaa. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 770 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back