News

Incap Oyj > News

Kutsu Incapin tilinpäätöksen tiedotustilaisuuteen

Incap Oyj    Pörssi-ilmoitus   17.2.2011 klo 13.30KUTSU INCAPIN TILINPÄÄTÖKSEN TIEDOTUSTILAISUUTEEN


Incap-konsernin tilinpäätöstiedote vuodelta 2010 julkaistaan keskiviikkona 23.2.2011. Tiedotustilaisuus analyytikoille, sijoittajille ja lehdistölle pidetään samana päivänä klo 10 World Trade Center Helsingin kokoustilassa 4 osoitteessa Aleksanterinkatu 17, 2. kerros, 00100 Helsinki.


Incapin taloudelliset raportit julkaistaan suomeksi ja englanniksi. Esitysaineisto on nähtävissä tilaisuuden jälkeen yhtiön kotisivuilla.


INCAP OYJLisätietoja:
Hannele Pöllä, viestintä- ja henkilöstöjohtaja, puh. 040 504 8296JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.incap.fi


INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 70 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 770 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back