News

Incap Oyj > News

Incapin ja Lankapajan neuvottelut päättyneet

INCAP OYJ            PÖRSSITIEDOTE          8.2.2011 klo 12.30INCAPIN JA LANKAPAJAN NEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET


Incap Oyj:n ja Lankapaja Oy:n neuvottelut Incapin Helsingin tehtaan ohutlevyliiketoiminnan myynnistä ovat päättyneet ja osapuolten välinen aiesopimus on rauennut.


Sopimusneuvottelujen päättäminen ei Incapin toimitusjohtaja Sami Mykkäsen mukaan muuta yhtiön tavoitteita. Incap jatkaa Helsingin tehtaan kehittämistä loppukokoonpanoon keskittyväksi tehtaaksi. Yhtiön strategisena tavoitteena on kasvattaa laajojen tuotekokonaisuuksien toimitusten osuutta niin energiatehokkuus- kuin hyvinvointitoimialojenkin asiakkaille.


Incap hakee omien tavoitteidensa mukaista yhteistyökumppania ohutlevyvalmistukselle. Kumppanin on hallittava vaativa ohutlevyvalmistus ja kyettävä toimimaan tehokkaasti ja kilpailukykyisesti vaativilla markkinoilla.  INCAP OYJSami Mykkänen
toimitusjohtaja


Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
talousjohtaja Eeva Vaajoensuu, puh. 040 763 6570
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296


JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fiINCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 70 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 770 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back