News

Incap Oyj > News

Incapin Suomen toimintojen yt-neuvottelut päättyneet

Incap Oyj              Pörssitiedote               14.9.2010 klo 16

INCAPIN SUOMEN TOIMINTOJEN YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYNEET

Incap käynnisti 26.8.2010 Suomen toiminnoissaan yhteensä 186 henkilöä koskevat yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, joiden tavoitteena oli sopeuttaa toimintaa ja saada aikaan kustannussäästöjä.


Neuvottelut päättyivät tänään ja niiden tuloksena Incap Oyj:n Suomessa työskentelevä henkilöstö lomautetaan tuotannollisista ja taloudellisista syistä eri pituisiksi jaksoiksi, jotka vaihtelevat yhdestätoista päivästä kolmeen kuukauteen.


Kaikki lomautukset toteutetaan vuoden 2010 loppuun mennessä ja suurin osa niistä ajoittuu joulun yhteyteen viikoille 51 ja 52.INCAP OYJ


Sami Mykkänen
toimitusjohtaja


Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fiINCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 70 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 800 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back