News

Incap Oyj > News

Incapin listalleottoesite on julkaistu

Incap Oyj      Pörssitiedote     29.6.2010 klo 15

 

 

INCAPIN LISTALLEOTTOESITE ON JULKAISTU

 

Incap Oyj julkaisee tänään listalleottoesitteen, joka liittyy yhtiön huhtikuussa 2010 toteuttamaan suunnattuun osakeantiin. Finanssivalvonta on hyväksynyt listalleottoesitteen 29.6.2010 ja osakepääoman korotus on merkitty kaupparekisteriin samana päivänä.

 

Uudet osakkeet on tarkoitus ottaa kaupankäynnin kohteeksi yhdessä vanhojen osakkeiden kanssa arviolta 30.6.2010. Incapilla on yksi osakelaji ja suunnatussa annissa merkityt uudet osakkeet ovat samanlajisia yhtiön muiden osakkeiden kanssa.

 

Incap on laatinut esitteen ainoastaan hakeakseen osakeannissa merkityt uudet osakkeet julkisen kaupankäynnin kohteeksi. Esite ei ole tarjous tai tarjouspyyntö merkitä tai ostaa yhtiön osakkeita.

 

Listalleottoesite julkaistaan sähköisessä muodossa ja vain suomenkielisenä yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.incap.fi. Paperituloste esitteestä on saatavissa maksutta yhtiön konsernitoimistossa osoitteessa Incap Oyj, Valuraudankuja 6, 3. kerros, 00700 Helsinki. Esitettä voi tilata Incap Oyj:n viestinnästä sähköpostiosoitteesta info@incap.fi tai puhelimitse numerosta 040 347 2125.

 

 

INCAP OYJ

 

Sami Mykkänen
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
Sami Mykkänen, toimitusjohtaja, puh. 040 559 9047
Eeva Vaajoensuu, talousjohtaja, puh. 040 763 6570
Hannele Pöllä, viestintä- ja henkilöstöjohtaja, puh. 040 504 8296

 

JAKELU
OMX Helsingin Pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
Finanssivalvonta
www.incap.fi

 

 

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 70 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 780 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back