News

Incap Oyj > News

INCAP SUUNNITTELEE VUOKATIN TEHTAAN SULKEMISTA JA TUOTANNON SIIRTÄMISTÄ VIROON

Incap Oyj Pörssitiedote 4.2.2010 klo 9INCAP SUUNNITTELEE VUOKATIN TEHTAAN SULKEMISTA JA TUOTANNON SIIRTÄMISTÄ VIROON


Incap on viime syksystä lähtien selvittänyt mahdollisuuksia keskittää Euroopan elektroniikkatuotantonsa Viroon. Yhtenä vaihtoehtona on tutkittu, voidaanko osalle liiketoimintaa löytää jatkaja Vuokatissa.


Koska neuvottelut Vuokatin tehtaan mahdollisesta liiketoimintakaupasta ovat tässä vaiheessa päättyneet tuloksettomina, yhtiö suunnittelee siirtävänsä tehtaan tuotannon Viroon vuoden 2010 aikana. Elektroniikkavalmistuksen keskittäminen yhteen yksikköön Euroopassa on osa yhtiön strategian mukaista tuotantorakenteen muutosta, joka parantaa toiminnan tehokkuutta ja tuo vuonna 2011 noin 3 miljoonan euron kustannussäästöt.


Suunniteltu toiminnan uudelleenjärjestely voi johtaa Vuokatin tehtaan sulkemiseen. Incap on käynnistänyt tänään tehtaalla yhteistoimintaneuvottelut, jotka koskevat yhteensä noin 130 henkilön mahdollista irtisanomista.


INCAP OYJ


Sami Mykkänen

toimitusjohtajaLisätietoja:

toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047

talousjohtaja Eeva Vaajoensuu, puh. 040 763 6570

viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296


JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

Yhtiön kotisivut www.incap.fi


INCAP LYHYESTI

Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2008 oli noin 94 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 770 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.


Go back