News

Incap Oyj > News

INCAP VALITTU KURESSAAREN VUODEN 2009 PARHAAKSI TYÖNANTAJAKSI

Incap Oyj    Lehdistötiedote   18.1.2010 klo 13.00


INCAP VALITTU KURESSAAREN VUODEN 2009 PARHAAKSI TYÖNANTAJAKSI


Incap-konsernin virolainen tytäryhtiö Incap Electronics Estonia OÜ on valittu Vuoden 2009 Parhaaksi Työnantajaksi Kuressaaren kaupungin hallituksen toimesta. Tämä nimitys on ensimmäinen laatuaan.


Palkinnon perusteluissa painotettiin sitä, että Incapin tehdas on ollut varma työnantaja jo vuosien ajan, myös huonoina aikoina. Incapin tehdas on yksi Kuressaaren suurimmista työnantajista ja yksikön henkilöstömäärä on tällä hetkellä 185.


"Tämä palkinto on tunnustus pitkäjänteisestä työstämme Kuressaaressa. Olemme halunneet panostaa tuotantoon Virossa, koska Kuressaaren tehdas palvelee hyvin toimintaamme. Tehtaan korkea laatu ja sopiva sijainti takaavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja kustannustehokkaat toimitukset. Jatkossa panostamme edelleen teknisen osaamisen laajentamiseen ja korkean laatutason kehittämiseen", kertoo Mikko Hirvinen, Incap-konsernin tuotannosta vastaava johtaja.


Tänä vuonna Kuressaaren yksikkö juhlii myös toimintansa kymmenvuotista taivalta. Incap perusti tytäryhtiön Kuressaareen 13.3.2000, jolloin paikallisen elektroniikka-alan sopimusvalmistajan liiketoiminta ja 50 ammattilaista siirtyivät Incapille. Uusi tehdasrakennus Kuressaareen valmistui vuonna 2006.


Yksikön nykyinen koko ja moderni laitekanta palvelevat erinomaisesti Incapin tämänhetkistä elektroniikkavalmistusta ja loppukokoonpanoa. Kuressaaren tehdas on olennainen osa Incapin toimintaa ja se on toiminut menestyksekkäästi perustamisestaan lähtien. Yksikön henkilöstömäärä on kehittynyt suunnitellusti ja toimitukset tehtaalta ovat lisääntyneet jatkuvasti.


Lisätietoja:

Sami Mykkänen, Incap-konsernin toimitusjohtaja, puh. 040 559 9047

Mikko Hirvinen, tuotantojohtaja, puh. +372 555 15 295

Hannele Pöllä, viestintä- ja henkilöstöjohtaja, puh. 040 504 8296
INCAP LYHYESTI

Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2008 oli noin 94 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 770 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.Go back