News

Incap Oyj > News

INCAPIN SUOMEN TOIMINTOJEN YT-NEUVOTTELUT

Incap Oyj              Pörssitiedote               27.10.2009 klo 15
 
Incap käynnisti 5.10.2009 Suomen toimintoja koskevat yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, joiden tavoitteena oli sopeuttaa toimintaa ja saada aikaan kustannussäästöjä. Neuvottelujen tuloksena Incap Oyj:n Suomessa työskentelevä henkilöstö lomautetaan tuotannollisista ja taloudellisista syistä yhdeksi viikoksi joulukuussa 2009 ja yhdeksi viikoksi tammikuussa 2010.  Lisäksi konsernipalvelujen sekä Helsingin ja Vaasan tehtaiden henkilöstön lomautustarvetta tarkastellaan kuukausittain tammikuusta 2010 lähtien, ja mahdolliset lomautukset toteutetaan helmi-toukokuussa 2010 siten, että lomautusten kokonaiskesto on enintään 64 työpäivää.
 
Vuokatin tehtaan toimihenkilöt lomautetaan yhteensä kolmeksi viikoksi tammikuun 2010 loppuun mennessä. Vuokatin työntekijöiden osalta neuvotteluja jatketaan marraskuun puolivälissä.
 
INCAP OYJ
 
Sami Mykkänen
toimitusjohtaja
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
Nasdaq OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2008 oli noin 94 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 770 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Go back