News

Incap Oyj > News

EHDOTUS INCAPIN YHTIÖKOKOUKSELLE

Incap Oyj       Pörssitiedote      27.3.2009 klo 9
 
Osakkeenomistajat, jotka edustavat yli 40 prosenttia yhtiön osakkeista ja äänistä, ovat täydentäneet aikaisempaa ehdotustaan hallituksen jäsenten lukumäärästä ja jäsenistä.
 
Kyseiset omistajat ovat ilmoittaneet ehdottavansa yhtiökokoukselle, että hallituksen jäsenmääräksi päätetään viisi ja että hallitukseen valitaan nykyisten jäsenten lisäksi Lassi Noponen.
 
Lassi Noponen, OTK, MBA (London Business School), s. 1963, on toiminut Suomessa ja Intiassa tuuliturbiineja valmistavan Winwind Oy:n hallituksen puheenjohtajana vuosina 2006-2009, jona aikana toteutettiin yhtiön etabloituminen Intiaan ja omistuspohjan laajentaminen Abu Dhabin valtion sijoitusyhtiölle Masdarille pohjoismaiden suurimmassa Cleantech-alan järjestelyssä. Toimittuaan lisäksi ympäristöteknologiayhtiö Proventia Group Oy:n perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana vuosina 2000-2006 sekä muun muassa Sitran kansallisen Cleantech-strategian laatineessa johtoryhmässä Lassi Noposelle on karttunut kymmenen vuoden kokemus ympäristöteknologiaan ja uusiutuvaan energiaan liittyvistä liiketoiminnoista. Hän on työskennellyt aikaisemmin myös osakkaana Evli Corporate Finance Oy:ssä sekä eri tehtävissä Neste Oyj:ssä, viimeksi konsernin controllerina.
 
Incap Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään perjantaina 3.4.2009 klo 15 World Trade Centerissä Helsingissä. Kutsu ja ehdotukset yhtiökokoukselle on julkaistu pörssitiedotteena 25.2.2009.
 
INCAP OYJ
Hallitus
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
talousjohtaja Eeva Vaajoensuu, puh. 040 763 6570
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2008 oli noin 94 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back