News

Incap Oyj > News

INCAP OYJ:N VUOSIKERTOMUS 2008

Incap Oyj      Pörssi-ilmoitus      19.3.2009 klo 10
 
Incapin vuosikertomus ja tilinpäätös vuodelta 2008 on julkaistu suomeksi ja englanniksi. Aineistot on julkaistu vain sähköisesti ja ne ovat ladattavissa pdf-muodossa yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.incap.fi.
 
Yhteenveto Incap Oyj:n pörssitiedotteista, pörssi-ilmoituksista ja lehdistötiedotteista vuonna 2008 löytyy kotisivujen osiossa Uutiset ja julkaisut/Pörssitiedotteet ja Lehdistötiedotteet.
 
INCAP OYJ
 
Hannele Pöllä
viestintä- ja henkilöstöjohtaja
puh. 040 504 8296
 
 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2008 oli noin 94 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
 
 
 
Go back