News

Incap Oyj > News

INCAPIN JA RAY:N YHTEISTYÖ LAAJENEE

Incap Oyj             Lehdistötiedote            10.3.2009 klo 9
 
Incap Oyj on voittanut Raha-automaattiyhdistyksen uutta Pajatso-automaattia koskevan tarjouskilpailun. Incap on toiminut RAY:n valmistuskumppanina jo vuosien ajan ja yhteistyö syveni entisestään viime vuonna, jolloin RAY luopui omasta valmistustoiminnasta.
 
Sähköisen Pajatson tuotanto tapahtuu pääosin Incapin Helsingin tehtaalla, jossa valmistetaan tuotteessa tarvittava ohutlevymekaniikka sekä tehdään loppukokoonpano ja testaukset. Tuotteiden elektroniikka tulee Incapin Viron tehtaalta. Pajatso on täysin uusi tuote, johon Incap tekee myös esisarjat ennen varsinaisen volyymivalmistuksen käynnistymistä.
 
Pajatsoa valmistetaan noin 200-300 kappaletta tänä vuonna ja tuotteen saaminen merkitsee Incapille erittäin merkittävää yhteistyön laajentamista Raha-automaattiyhdistyksen kanssa.
 
"Pajatson perinnettä niin ulkonäöltään kuin pelikokemukseltaankin jatkava automaatti on vaativa tuote. Luotamme siihen, että Incap pystyy toimittamaan laadukkaita pelejä haastavassa aikataulussa. Uudet automaatit joutuvat kovaan käyttöön jo syksyllä pelattavissa Pajatson MM-kisoissa", kertoo RAY:n valmistuspäällikkö Kari Hyttinen.
 
Lisätietoja Incap Oyj:ssä:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
myyntipäällikkö Asko Mononen, puh. 0400 890 062
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.incap.fi  
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2008 oli noin 94 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back