News

Incap Oyj > News

INCAP JA POWERNET SOPIMUKSEEN TEHOLÄHTEIDEN VALMISTUKSESTA

Incap Oyj      Lehdistötiedote   16.12.2008 klo 9
 
 
Incap Oyj ja Powernet Oy ovat solmineet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen teholähteiden valmistuksesta. Incapin Kuressaaren tehtaalla valmistettavat teholähteet päätyvät erilaisiin sähköteknisiin laitteisiin, joita käytetään muun muassa energiatekniikan sovelluksissa. Sopimuksella vakiinnutettiin Incapin ja Powernetin yhteistyö, joka käynnistyi runsas vuosi sitten koe-erien valmistuksella päätyen volyymivalmistukseen.
 
Incap-konsernin toimitusjohtaja Sami Mykkänen: "Kumppanuussuhteen käynnistäminen Powernetin kanssa on uuden strategiamme mukainen ja osoittaa, että Incapin valmistuspalvelut sähkö- ja energiatekniikan sovelluksissa ovat kilpailukykyisiä. Uskomme yhteistyön Powernetin kanssa laajentuvan tulevaisuudessa sitä mukaa kuin energian tehokasta käyttöä ja säästämistä edistävät teknologiat yleistyvät."
 
Powernet Oy:n toimitusjohtaja Jouni Pasasen mukaan sopimuksen syntymiseen myötävaikutti Incapin läsnäolo Intiassa, sillä se antaa Powernetille tulevaisuudessa uusia mahdollisuuksia suurempivolyymisten tuotteiden kilpailukykyiseen valmistuttamiseen.  
 
Powernet on suomalainen teholähteiden, akkuvaraajien ja tehonsyöttöjärjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka  työllistää yli 90 henkilöä Äänekoskella ja Vantaalla.
 
 
Lisätietoja:
Sami Mykkänen, Incap-konsernin toimitusjohtaja, puh. 040 559 9047
Jouni Pasanen, Powernet Oy:n toimitusjohtaja, puh. 040 331 4081
Hannele Pöllä, Incap-konsernin viestintä- ja henkilöstöjohtaja, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
Keskeiset tiedotusvälineet
www.incap.fi
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back