News

Incap Oyj > News

SAMI MYKKÄNEN INCAPIN TOIMITUSJOHTAJAKSI

Incap Oyj        Pörssitiedote       1.12.2008 klo 14
 
Incap Oyj:n hallitus on vahvistanut Sami Mykkäsen nimityksen Incap-konsernin toimitusjohtajaksi. Mykkänen nimitettiin viime kesäkuussa määräaikaiseksi toimitusjohtajaksi vuoden 2008 loppuun.
 
Insinööri Sami Mykkänen on tullut Incapin palvelukseen maaliskuussa 2007. Ennen toimitusjohtajuutta hän toimi Incapin valmistuspalveluista ja strategisista materiaalihankinnoista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Powerwaven Shanghain tehtaan tuotantojohtajana sekä REMECillä ja ADC Telecommunicationsilla tuotanto- ja ostojohtajana.  
 
Incap on uudistanut strategiansa kesän jälkeen ja keskittyy sen mukaisesti energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitevalmistajien palveluun. Myös yhtiön organisaatiorakenne on muutettu siten, että liiketoimintavastuu on keskitetty asiakastoimialojen mukaan muodostettuihin yksiköihin. Yhtiössä on lisäksi käynnitetty tervehdytysohjelma, jonka tavoitteena on yhtiön taloudellisen pohjan vahvistaminen ja kannattavuuden parantaminen.
 
INCAP OYJ
Hallitus
 
Lisätietoja:
Kalevi Laurila, hallituksen puheenjohtaja, puh. 0400 880 770
Sami Mykkänen, toimitusjohtaja, puh. 040 559 9047
 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.incap.fi
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back