News

Incap Oyj > News

YT-neuvottelut Incapin Vuokatin tehtaalla päättyneet

Incap Oyj          Pörssitiedote                23.10.2008 klo 14.30
 
 
Vuokatin tehtaalla 26.8.2008 käynnistetyt yt-neuvottelut on päätetty tänään. Neuvottelujen tuloksena tehtaalta irtisanotaan 12 henkilöä ja lomautetaan toistaiseksi 67 henkilöä.  Lomautukset tapahtuvat kolmessa vaiheessa marras- ja joulukuussa.
 
Samalla päätettiin erilliset, 9.10.2008 aloitetut yt-neuvottelut, jotka koskivat Vuokatin tehtaan kunnossapitoa ja siivousta. Näiden neuvottelujen tuloksena irtisanotaan yksi henkilö.
 
Irtisanomisista kirjataan vuoden 2008 kolmannen neljänneksen tulokseen noin 0,3 miljoonan euron kulu.
 
Vuokatin tehtaalla valmistettavien tietoliikennetuotteiden kysyntä alenee ennakoidusti vuoden loppua kohden ja Vuokatin tehtaan toiminta painottuu ensi vuoden alusta lähtien uusien tuotteiden ylösajoon, prototoimintaan sekä teknisesti vaativien tuotteiden valmistukseen. Irtisanomisten, lomautusten ja määräaikaisten työsuhteiden päättämisen jälkeen tehtaalla työskentelee 79 henkilöä.
 
INCAP OYJ
 
 
Sami Mykkänen
toimitusjohtaja
 
Lisätietoja:
Sami Mykkänen, toimitusjohtaja, puh. 040 559 9047
Eeva Vaajoensuu, talousjohtaja, puh. 040 763 6570
Hannele Pöllä, viestintä- ja henkilöstöjohtaja, puh. 040 504 8296

 
JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.incap.fi
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiansäästö- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back