News

Incap Oyj > News

INCAP MYY ETSATTUJA OHUTLEVYTUOTTEITA VALMISTAVAN TYTÄRYHTIÖNSÄ

Incap Oyj          Pörssitiedote             16.7.2008 klo 13 
 
Incap Oyj on tänään allekirjoittanut sopimuksen, jolla se myy omistamansa tytäryhtiön Ultraprint Oy:n koko osakekannan MBO-kaupalla tytäryhtiön toimivalle johdolle, toimitusjohtaja Tuula Ylimäelle ja tekninen johtaja Iikka Ellilälle. Tytäryhtiön myynnillä ei ole merkittävää vaikutusta Incapin tulokseen.
 
Liiketoiminta siirtyi uusille omistajille 16.7.2008. Ultraprint Oy:n toimitilakiinteistö jää Incap Oyj:lle, joka vuokraa tilat Ultraprintille erillisellä sopimuksella.
 
Kempeleessä toimiva Ultraprint Oy tuli osaksi Incap-konsernia vuonna 2002 toteutetun yritysjärjestelyn yhteydessä. Ultraprint tarjoaa etsauspalveluja ohutlevytuotteiden tarkkaan työstämiseen ja valmistaa myös joustavia piirilevyjä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2007 oli noin 1,2 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on tällä hetkellä 12 henkilöä.  
 
Incap-konsernin toimitusjohtaja Sami Mykkänen: "Ultraprint Oy:n erikoisosaaminen poikkeaa konsernin muusta liiketoiminnasta ja yhtiön kehittäminen erillisenä olisi vienyt resursseja muulta toiminnalta. Keskitämme nyt voimamme ydinliiketoimintamme kehittämiseen ja kannattavuuden parantamiseen."
 
 
INCAP OYJ
 
Sami Mykkänen
toimitusjohtaja
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
Ultraprint Oy:n toimitusjohtaja Tuula Ylimäki, puh. 040 347 2025
 
JAKELU
OMX Pohjoimainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat tuotteen koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huoltopalveluihin. Elektroniikan lisäksi Incap valmistaa myös mekaanisia tuotteita ja osia. Yhtiö on erikoistunut teknisesti vaativiin tuotteisiin ja kokonaisuuksiin, joita valmistetaan pieninä ja keskisuurina sarjoina. Incapin asiakkaat ovat tietoliikenteen, energiateollisuuden, turvallisuus- ja teollisuuselektroniikan sekä lääketieteen ja hyvinvointiteknologian johtavia laitetoimittajia. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 720 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
 
 
 
Go back