Incap Oyj > News

Incap käynnistää YT-neuvottelut konsernitoiminnoissa

Incap Oyj    
Pörssitiedote 30.9.2013 klo 17                               

INCAP KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT KONSERNITOIMINNOISSA

Incap Oyj on tänään kutsunut koolle yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, jotka koskevat Suomen konsernitoimintojen palveluksessa työskenteleviä ja Incap Oyj:n ulkomaankomennuksella olevaa henkilöstöä. Toiminnan tehostamiseksi ja kustannusrakenteen parantamiseksi yhtiö suunnittelee konsernihallinnon uudelleenorganisointia ja tiettyjen toimintojen mahdollista siirtämistä yhtiön muihin toimipisteisiin tai organisaatioyksiköihin.

Neuvottelujen piirissä on yhteensä 19 henkilöä.  Alustavan näkemyksen mukaan neuvotteluissa käsiteltävät toimenpiteet voivat johtaa työn uudelleenorganisointiin tai vähenemiseen noin 16 henkilön tehtävissä.

Ensimmäinen neuvottelu pidetään 7.10.2013. Yhteistoimintaneuvottelujen kestoksi on arvioitu vähintään kuusi viikkoa.

INCAP OYJ

Fredrik Berghel
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
henkilöstöpäällikkö Susanna Pyykkö, puh. 040 143 3957
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa, Intiassa ja Kiinassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli noin 64,1 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 600 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back