News

Incap Oyj > News

Incap kaksinkertaistaa tuotantotilansa Virossa

Incap Oyj                Pörssitiedote                13.9.2011 klo 13

 

 

INCAP KAKSINKERTAISTAA TUOTANTOTILANSA VIROSSA

 

Incap on uusinut nykyisen tehdaskiinteistönsä vuokrasopimuksen siten, että se kattaa myös tilojen laajennusosan rakentamisen. Kiinteistön vuokranantaja rakentaa nykyiseen rakennukseen noin 3 400 neliömetrin laajennusosan, joka lähes kaksinkertaistaa tehtaan tilat runsaaseen 7 000 neliömetriin. Lisätilaa tarvitaan uusia asiakkuuksia ja uusia tuotteita varten, ja varsinkin tuotteiden loppukokoonpanolle ovat nykyiset tilat käyneet ahtaiksi.

 

Toimitusjohtaja Sami Mykkänen: "Laajennuksen toteuttaminen on tarpeen yhtiön toimituskyvyn turvaamiseksi ja liiketoiminnan kasvattamiseksi. Näkemyksemme mukaan Viro on edelleen kilpailukykyinen valmistuspaikka, joka kiinnostaa erityisesti Keski-Euroopan asiakkaita. Kun asiakkaat harkitsevat tuotteidensa valmistuksen siirtämistä meille, heille on tärkeää tietää, että pystymme vastaamaan heidän kysyntäänsä."

 

Laajennusosan rakennustyöt käynnistyvät syksyllä ja tilojen on arvioitu olevan käyttövalmiina viimeistään kesäkuussa 2012. Rakennustyöt suunnitellaan siten, että ne eivät haittaa Incapin tuotantotoimintaa.

 

Incapin nykyiset tuotantotilat Kuressaaressa otettiin käyttöön heinäkuussa 2006. Uudisrakennuksen tilat oli jo alun perin suunniteltu siten, että niitä voidaan tarvittaessa helposti laajentaa.

 

Incapin palveluksessa Virossa on tällä hetkellä 203 henkilöä. Kuressaaren tehtaan lisäksi yhtiöllä on toimisto Tallinnassa.

 

INCAP OYJ

 

Sami Mykkänen
toimitusjohtaja

 

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
tuotantojohtaja Mikko Hirvinen, puh. +372 555 15295
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296

 

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
Yhtiön kotisivut www.incap.fi

 

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 59,2 miljoonaa. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 760 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

 

 

Go back