News

Incap Oyj > News

Incap käynnistää yt-neuvottelut Suomen toiminnoissaan

Incap Oyj              Pörssitiedote               26.8.2010 klo 9

INCAP KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT SUOMEN TOIMINNOISSAAN

Incap on kutsunut koolle Suomen toimintoja koskevat yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, joissa käsitellään henkilöstön lomauttamista enintään 90 päiväksi tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Yhtiön tavoitteena on sopeuttaa toimintaa alentuneen liikevaihdon mukaiseksi ja saada aikaan kustannussäästöjä.

 

Neuvottelujen piirissä on yhteensä 186 henkilöä, jotka työskentelevät Incapin Vaasan ja Helsingin tehtailla sekä konsernipalveluissa. Neuvottelut eivät koske syksyllä suljettavan Vuokatin tehtaan henkilöstöä, josta suurin osa on irtisanomisajalla ilman työvelvoitetta.

 

Yt-neuvottelujen ensimmäiset kokoukset pidetään elokuun lopussa ja tarkoitus on viedä neuvottelut päätökseen mahdollisimman pian.

 

 

INCAP OYJ

 

Sami Mykkänen
toimitusjohtaja

 

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
viestintä- ja henkilöstöjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296

 

JAKELU
Nasdaq OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

 

INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 70 miljoonaa euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 780 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.

Go back