Incap Oyj > News

Incapin vuosikertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä julkaistu

INCAP OYJ   Pörssitiedote    25.3.2010 klo 10INCAPIN VUOSIKERTOMUS SEKÄ SELVITYS HALLINTO- JA OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JULKAISTU


Incap-konsernin vuosikertomus vuodelta 2009 on julkaistu suomeksi ja englanniksi. Kertomus on nähtävissä pdf-muodossa yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.incap.fi. Vuosikertomus on julkaistu vain sähköisessä muodossa.


Incap on julkistanut selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään toimintakertomuksesta erillisenä dokumenttina, ja myös se on saatavilla konsernin internetsivuilla.


Yhtiön uudistetut kotisivut otetaan käyttöön tänään. Uudistuksessa on parannettu sivujen käytettävyyttä selkeyttämällä rakennetta ja navigointia.


INCAP OYJ


Hannele Pöllä

viestintäjohtaja

puh. 040 504 8296


JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

Yhtiön kotisivut www.incap.fi


LIITTEET

Vuosikertomus 2009

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästäINCAP LYHYESTI

Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2009 oli noin 70 miljoonaa. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 780 henkilöä. Incapin osake on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja: www.incap.fi.


Go back