News

Incap Oyj > News

INCAP KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT VUOKATIN TEHTAALLA

Incap Oyj             Pörssitiedote     26.8.2008 klo 9
 
Tietoliikennetuotteiden kysynnän heikkenemisen seurauksena Incap Oyj on tänään kutsunut koolle yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut Vuokatin tehtaallaan. Neuvottelut koskevat yksikön kaikkia työntekijöitä ja toimihenkilöitä.
 
Neuvotteluissa sovittavat toimenpiteet koskevat yksikön toiminnan mahdollisia uudelleenjärjestelyjä sekä niistä mahdollisesti aiheutuvia, tuotannollisista ja taloudellisista syistä tapahtuvia lomautuksia, osa-aikaistamisia tai työsuhteiden päättämisiä.
 
Neuvotteluissa sovittavat mahdolliset toimenpiteet koskevat enintään noin 80 henkilöä. Vuokatin tehtaan palveluksessa on tällä hetkellä 174 henkilöä.
 
Vuokatin tehtaalla valmistettavien tietoliikennetuotteiden kysynnän ennakoitu aleneminen on nyt toteutumassa. Vastikään uudistetun strategiansa mukaisesti Incap kehittää palvelujaan erityisesti energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian asiakkaille. Palvelukyvyn tehostamiseksi Incap erilaistaa tehtaidensa rooleja ja tavoitteena on Vuokatin tehtaan toiminnan painottaminen uusien tuotteiden ylösajoon, prototoimintaan sekä teknisesti vaativien tuotteiden valmistukseen, testaukseen ja testaussuunnitteluun.
 
INCAP OYJ
 
Sami Mykkänen
toimitusjohtaja
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Sami Mykkänen, puh. 040 559 9047
talousjohtaja Eeva Vaajoensuu, puh. 040 763 6570
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
INCAP LYHYESTI
Incap on kansainvälisesti toimiva sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektromekaanisten tuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Incapin asiakkaat ovat oman alansa johtavia energiatehokkuus- ja hyvinvointiteknologian laitetoimittajia, joille yhtiö tuottaa uutta kilpailukykyä strategisena kumppanina. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 730 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
 
 
 
Go back