News

Incap Oyj > News

INCAPIN MATERIAALI- JA KONSERNITOIMINTOJA KOSKEVAT YT-NEUVOTTELUT PÄÄTTYIVÄT

INCAP OYJ               Pörssitiedote       2.4.2008 klo 11
 
 
Incapin Suomen yksiköiden materiaali- ja ostotoimintoja sekä konsernin tukitoimintoja koskevat yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut ovat päättyneet viiden henkilön irtisanomiseen.
 
Vuokatin tehtaan henkilöstöä koskevat yt-neuvottelut jatkuvat edelleen. Näissä 28.2.2008 käynnistetyissä neuvotteluissa keskustellaan henkilöstön mahdollisesta määräaikaisesta lomauttamisesta enintään 90 päiväksi.
 
 
INCAP OYJ
 
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
 
 
JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä, kansainvälisesti toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huoltopalveluihin. Elektroniikan lisäksi Incap valmistaa myös mekaanisia tuotteita ja osia. Yhtiö on erikoistunut teknisesti vaativiin tuotteisiin ja kokonaisuuksiin, joita valmistetaan pieninä ja keskisuurina sarjoina. Incapin asiakkaat ovat tietoliikenteen, energiateollisuuden, turvallisuus- ja teollisuuselektroniikan sekä lääketieteen ja hyvinvointiteknologian johtavia laitetoimittajia. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 810 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back