News

Incap Oyj > News

EEVA VAAJOENSUU NIMITETTY INCAPIN TALOUSJOHTAJAKSI

Incap Oyj      Lehdistötiedote   28.3.2008 klo 9       
 
 
KTM Eeva Vaajoensuu (38) on nimitetty Incap Oyj:n talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14.4.2008 alkaen. Hänen vastuualueeseensa kuuluu Incap-konsernin talous, rahoitus ja tietohallinto.
 
Eeva Vaajoensuu siirtyy Incapin palvelukseen Sarlin Group Oy Ab:n talouspäällikön tehtävästä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2006. Sitä ennen, vuodesta 1997 lähtien hän toimi Schindler Oy:ssä erilaisissa taloushallinnon tehtävissä muun muassa talouspäällikkönä.
 
 
INCAP OYJ
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
 
JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä, kansainvälisesti toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huoltopalveluihin. Elektroniikan lisäksi Incap valmistaa myös mekaanisia tuotteita ja osia. Yhtiö on erikoistunut teknisesti vaatiin tuotteisiin ja kokonaisuuksiin, joita valmistetaan pieninä ja keskisuurina sarjoina. Incapin asiakkaat ovat tietoliikenteen, energiateollisuuden, turvallisuus- ja teollisuuselektroniikan sekä lääketieteen ja hyvinvointiteknologian johtavia laitetoimittajia. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 810 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back