News

Incap Oyj > News

INCAPIN VUOSIKERTOMUS JA VUOSIKOOSTE 2007 JULKAISTU

INCAP OYJ         Pörssi-ilmoitus          25.3.2008 klo 13
 
  
Incap-konsernin painettu vuosikertomus vuodelta 2007 on julkaistu suomeksi ja englanniksi. Kertomus on nähtävissä pdf-muodossa myös yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.incap.fi.
 
Vuosikertomusta voi tilata sähköpostilla osoitteesta communications@incap.fi, puhelimitse numerosta 040 509 4757/Laura Kuusela sekä Incapin kotisivuilta osoitteesta www.incap.fi > Uutiset ja julkaisut.
 
Incap Oyj on myös julkaissut koosteen vuoden 2007 aikana annetuista pörssitiedotteista, pörssi-ilmoituksista ja lehdistötiedotteista. Kooste löytyy Incapin internetsivuilta osoitteessa www.incap.fi > Julkaisut > Pörssi - ja lehdistötiedotteet. Osa tiedotteiden sisältämästä tiedosta voi olla vanhentunutta.
 
 
INCAP OYJ
 
Hannele Pöllä
viestintäjohtaja
puh. 040 504 8296
 
 
JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä, kansainvälisesti toimiva elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huoltopalveluihin. Elektroniikan lisäksi Incap valmistaa myös mekaanisia tuotteita ja osia. Yhtiö on erikoistunut teknisesti vaatiin tuotteisiin ja kokonaisuuksiin, joita valmistetaan pieninä ja keskisuurina sarjoina. Incapin asiakkaat ovat tietoliikenteen, energiateollisuuden, turvallisuus- ja teollisuuselektroniikan sekä lääketieteen ja hyvinvointiteknologian johtavia laitetoimittajia. Incapilla on toimintaa Suomessa, Virossa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 810 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
 
Go back