News

Incap Oyj > News

INCAP ALOITTAA LOMAUTUKSIA KOSKEVAT YT-NEUVOTTELUT VUOKATIN TEHTAALLA

INCAP OYJ            Pörssitiedote             28.2.2008 klo 14
 
 
Incap Oyj on tänään kutsunut koolle yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, jotka koskevat Vuokatin tehtaan koko henkilöstöä sekä yksikössä työskenteleviä konsernin toimihenkilöitä myyntiä lukuun ottamatta.
 
Neuvotteluissa sovittavat mahdolliset toimenpiteet koskevat tuotannollisista ja taloudellisista syistä tapahtuvaa henkilöstön määräaikaista lomauttamista enintään 90 päiväksi.
 
Parantaakseen liiketoimintansa kannattavuutta Incap tehostaa toimintaansa ja sopeuttaa kustannusrakennettaan kysynnän mukaiseksi. Incap käynnisti 11.2.2008 Suomen yksiköiden materiaali- ja ostotoimintoja sekä konsernin tukitoimintoja koskevat yhteistoimintaneuvottelut.
 
INCAP OYJ
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja
 
 
Lisätietoja:
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2007 oli noin 83 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 810 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
 
 
 
Go back