News

Incap Oyj > News

INCAP ON MYYNYT HELSINGIN TEHTAAN TOIMITILANSA

 
  
Incap on 3.1.2008 myynyt Helsingin Valuraudankuja 7:ssä sijaitsevan kiinteistöyhtiön osakkeet Sponda Oyj:lle. Kauppahinta on noin 5,3 miljoonaa euroa, josta kirjataan Incap-konsernin vuoden 2007 tulokseen noin 3,1 miljoonan euron myyntivoitto.
 
Helsingin kaupungin vuokratontilla sijaitsevien toimitilojen kokonaispinta-ala on yhteensä noin 5 700 neliömetriä. Incapin toiminta tiloissa jatkuu ennallaan, sillä yhtiö on solminut Spondan kanssa toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen.
 
Incap alkoi tutkia kiinteistöjensä myyntimahdollisuuksia lokakuussa, jolloin se antoi toimitilojensa myyntiä koskevan toimeksiannon Catella Property Oy:lle.
 
INCAP OYJ
 
Juhani Hanninen
toimitusjohtaja
 
 
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Juhani Hanninen, puh. 050 556 7199
talousjohtaja Anne Sointu, puh. 040 347 2059
viestintäjohtaja Hannele Pöllä, puh. 040 504 8296
 
JAKELU
OMX Pohjoismainen Pörssi Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
 
 
INCAP LYHYESTI
Incap on voimakkaasti kehittyvä elektroniikan sopimusvalmistaja, jonka palvelut kattavat elektroniikkatuotteiden koko elinkaaren suunnittelusta ja valmistuksesta huolto- ja ylläpitopalveluihin. Yhtiön asiakkaat ovat tietoliikenteen, sähkövoimatekniikan, automaatio- ja prosessiteollisuuden, mittaustekniikan sekä turvallisuuselektroniikan ja terveydenhuollon johtavia laitetoimittajia. Incap-konsernin liikevaihto vuonna 2006 oli 89 milj. euroa ja yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä noin 750 henkilöä. Incapin osake on listattu OMX Pohjoismainen Pörssi Helsingissä. Lisätietoja: www.incap.fi.
 
Go back